Vattenlanterna 10-pack
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Vattenlykta 10-pack

Stämningsfulla lyktor
Innovatör:
  • Stämningshöjare
  • Flyter på vattnet
  • Vattenavvisande och flamsäkra


Flytande lyktor har en lång historia i Fjärran Östern, de har använts vid japanska och kinesiska festivaler i århundraden. Nu kan du ge dina tillställningar en touch av orientalisk magi.

Lys upp vatten, dammar, bäckar och pooler med dessa förbluffande vackra och flytande lyktor. Lyktorna är enkla men skapar fantastisk atmosfär. Vik upp de platt packade lyktorna och placera ett av de medföljande värmeljusen i lyktan innan den sätts ned på vattenytan.

Lyktorna är gjorda av vattenresistent, flamskyddat papper och kommer att guppa omkring sprida en varm och romantisk glöd i timmar. De är även fina på land när de radas upp längs vägar och i trädgårdar. Lyktorna passar lika bra för grillning, trädgårdsfester, bröllop som för nyårsfester och födelsedagskalas.

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Vattenlykta 10-pack i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!