iSpotreflexband
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

iSpot reflexband hos SmartaSaker
Anna-Lena Romare

UTGÅTT iSpot

Ett smart reflexband!
Innovatör:
  • Du syns i trafiken
  • Enkel att alltid ha med
  • Bättre synlighet än med vanlig reflexKänner du dig som en trafikpolis eller vägarbetare i din neongula reflexväst? Kanske har du till och med blivit förväxlad med någon av dessa upprätthållare av vårt samhälle när du varit ute på promenad med hunden? Dessutom är det inte alltid så lätt att kränga det ilsket gula plagget över alla ytterkläder.
Lösningen på förväxlinsproblematiken heter iSpot och är en liten reflexvinda som lätt stoppas i byxfickan eller väskan. Du syns betydligt bättre i mörkret än med en vanlig reflex, och iSpot är klart coolare än reflexväst.
Inuti en iSpot® finns ett dubbelsidigt reflexband som är tre meter långt. Alltså två sidor med 27 kvadratcentimeter reflekterande yta. iSpot är godkänd för CE-certifiering enligt EN-13356. Även nötningståligheten är testad och godkänd. Tester är utförda av SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut.

När det blir mörkt trycker du på knappen och drar ut så långt band som du behöver. Du kan själv välja hur du vill använda den. Det bästa är om bandet syns från alla håll. När du inte vill ha det på dig längre; tryck på knappen och vips åker bandet in i din iSpot® igen.
Med iSpot® får du en stor reflekterande yta med en annorlunda form som är lätt att urskilja även bland reflexstolpar och ljuspunkter i stadstrafik.

 

iSpot har utgått och ersätts bla av Reflexspray för kläder.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på UTGÅTT iSpot i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen