Defrostplattan ThawThat
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Upptiningsplatta

Från fryst till tempererat på nolltid
Innovatör:
  • Fyra gånger snabbare än att luft-tina 
  • Ingen elektricitet krävs
  • Tina alla typer av fryst mat


Att tina mat i mikro går snabbt, men är inte särskilt bra varken för miljön eller maten. Det drar mycket ström och resulterar i hårda kanter och skadad textur på maten. Vad har man då för alternativ när lufttining tar så lång tid? 

Upptiningsplattan är svaret på detta problem. Utan elektricitet tinar du mat fyra gånger snabbare än lufttining och maten varken skadas eller hinner utsätta sig själv för luftburna bakterier under en längre tid. Lägg den frysta maten på plattan och redan inom kort kan du se resultat.

Med dess unika utformning, leder den effektivt bort kylan och fyller kontinuerligt på med värme i plattan som får maten att tina snabbare. För ögat är det svårt att se, men upptiningsplattan har både lutande kanter och baksida som får den överflödiga vätskan att rinna ner i uppsamlingsfacket.

Med upptiningsplattan tinar du både snabbt, hälsosamt och miljövänligt
Efter användning är det bara att handdiska plattan och den är redo för nästa upptiningssejour. 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Upptiningsplatta i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!