Trådlös julgransbelysning
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Trådlösa julgransljus ute och inomhus

Tänd och släck med fjärrkontroll
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Ute eller inne
  • I julgranen eller fristående
  • Inga sladdar, drivs med batteri

 

Trådlös julgransbelysning för inom- och utomhusbruk.
Tänk att slippa dra sladdar och kablar till julgranen! Eller fundera ut hur man ska kunna få julgransljus i julgranen på gården eller balkongen utan att det finns något eluttag i närheten. En sladd ut genom fönstret känns ju inte som en optimal lösning i vintekylan. Nu kan du lugnt sitta kvar i soffan och tända och släcka juleljusen i granen både utanför fönstret eller inne i stugvärmen.

Eftersom stearinljusen har LED-ljus (dioder) drar den otroligt lite ström och klarar fint att drivas med batterier. Julgransbelysning med 10st fina batteriljus med "stearindropp" på sidan och LED dioder som drivs med AA-batterier och styrs med IR-fjärrkontroll. Fjärrkontrollen kan tända obegränsat antal ljus av samma märke inom ett avstånd upp till 5 meter. Stearinljusen är av vit plast med grön hållare och klämma. Julgransljusen och hållarna är magnetiska så ljusen kan tas bort och sättas i stakar eller direkt på bordet. Leveras i ett 10-pack. Om du vill ha fler ljus köper du till extra ljus i 5-pack eller fler startset.

Fjärrkontrollen kan stänga av och sätta på ljusen, men också ställa dem på 6 timmars timer vilket innebär att de lyser 6 av dygnets 24 timmat med början vid den tid du tänder dem och 6 timmar famåt. Vid samma tid nästa dag tänds belysningen på nytt och lyser i 6 timmar.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Trådlösa julgransljus ute och inomhus i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!