Trådlös högtalare och lykta
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Trådlös högtalare och lykta

Bra ljud och ljus på picknicken
1099 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Vattentät högtalare med bra ljud
  • Stark lampa med många färger
  • Perfekt för picknicken


Trådlös högtalare och lykta med bra ljud, stark lampa och praktiskt handtag som är enkel att ta med på utflykten. Högtalaren är vattentät och tål att vara utomhus även om det börjar regna.

Högtalaren är perfekt att ta med på picknicken eller att sätta ut på altanen. Den trådlösa högtalaren kan spela musik direkt från din telefon och med fjärrkontrollen kan du anpassa ljuset efter stämningen. Högtalaren är enkel att bära med sig i handtaget och om det skulle det bli dåligt väder är det ingen panik då högtalaren är vattentät och tål regn.

Spela och styr musiken i högtalaren genom att koppla ihop den med din telefon via Bluetooth. 10 W högtalaren har ett bra ljud med tydlig bas och diskant. Med fjärrkontrollen kan du ändra färg och ljusstyrka på lampan. Lampan kan lysa i flera olika färger och du kan ställa in om du vill att det skall lysa med fast sken eller skifta mellan de olika färgerna.

Batteritiden är ca 3-4 timmar med ljuduppspelning och ca 8-10 timmar när bara lampan är tänd. Lampan laddas med en 2 meter lång USB kabel och du kan använda en telefonadapter för att ladda direkt i väggen.

Högtalarlampan kan även laddas trådlöst via en laddningsplatta (köps separat). Det gör att du enkelt kan ställa lampan på laddningsplattan när den behöver ladda.

Specifikationer
Material: ABS & LPDE plast
Mått: 37,7 mm x 18,3 cm
Vikt: 1,37 kg
Laddningskabel: 2 meter mikro-USB kabel
5W LED-lampa med RGB+Vit färg
10 W högtalare
95 dB max uppspelningsvolym
Vattentät: IP44
Uppladdningsbart Lithim Ion batteri, 3.7V 2000 mAh
Laddningstid: 4-8 timmar

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Trådlös högtalare och lykta i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!