Smart minilarm Guard Peanut
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Smart minilarm

Larmar vid minsta rörelse
Innovatör:
  • Larmar när objektet flyttas
  • Reglerbar ljudstyrka eller tyst larm
  • Se historiken i appen

Guard Peanut är ett smart litet minilarm som kan läggas direkt i resväskan, handväskan eller sättas fast på värdefulla föremål. Guard Peanuts känsliga accelerometer registrerar även de minsta rörelser och larmar direkt när föremålet flyttas.

Genom den inbyggda högtalaren ljuder alarmet och om du är inom Bluetooth räckvidd larmas du även i din mobil. I appen kan du även aktivera det tysta läget, vilket kan vara användbart vid flertalet tillfällen då du vill registrera rörelser utan att den larmar.

Så länge du är ansluten via Bluetooth får du alla notiser direkt i mobilen, men Guard lagrar även data i 30 dagar som överförs till appen så snart du kopplar upp dig igen. Så om du vill se hur många gånger katten har gått ut och in genom luckan när du var på jobbet, laddas statistiken in i appen så snart du kommer hem igen.

I den lätthanterliga appen kan du byta alarmsignal, ändra volym och se tidslinjen där all historik lagras. Även rörelsekänsligheten kan justeras så att den känsliga accelerometern till och med registrerar knackningar på ytterdörren.

Med Guard Peanut i resväskan kan du ta en nap på flygplatsen i lugn och ro, hämta en påtår på caféet, ställa ifrån dig cykeln eller barnvagnen vid lekplatsen med vetskapen om att stöldlarmet kommer att meddela dig om något händer med föremålet.

Du kan koppla obegränsat antal Guard Peanuts till samma konto i appen SensePeanut och kan på så sätt hålla koll på flera saker samtidigt. Appen fungerar till alla iOS och Android enheter (9.3.5 / 4.3 eller senare).

Ett tips är att ha en Bluetooth-enhet liggandes hemma (iPad eller liknande.) som är parkopplad med t.ex. din Guard på ytterdörren. Händelseförloppet synkas ständigt till molnet och du ser direkt i din telefon när familjemedlemmarna kommer hem.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Smart minilarm i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!