Super Gaia tre-i-ett-larm
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Överfallslarm Super Gaia

Larm och försvarsspray i kombination
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Chafic Aschberg Dallé
  • Larm med trippelfunktion
  • Tryggt och säkert
  • Lätt att ha med

 

Smart larm som kombinerar tre funktioner – den larmar, färgar och sprayar. Ljudet når långt och låter länge (upp till 60 minuter); färgen är av röd ID-karaktär som sitter fast på huden i flera dagar; sprayen består av ett  ämne som försämrar synen och irriterar ögonen i 3–5 minuter. Super Gaia är helt licensfri, och färgen består av ett ämne som används för att färga godis rött i livsmedelsbranschen.

Tack vare den smarta låsmekanismen kan du ha larmet i väskan eller runt halsen utan att vara orolig att den oavsiktligt ska aktiveras. När låsmekanismen skjuts till höger visas en röd markering och då vet du att den är redo att användas.


Kundomdömen (3 st)
Betyg på Överfallslarm Super Gaia i gruppen FRITID / Träning & Hälsa hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!