Glödlampan som spelar musik
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Playbulb Högtalarlampa

LED-lampa och riktigt bra ljud
Innovatör:
  • Inställbar av/på funktion
  • Styr ljusstyrkan
  • Bra ljud

 

En kombinarad lampa och högtalare i ett? Ja, du läste rätt! Detta är en både en kraftig LED lampa och en 3W Bluetoothhögtalare som drivs med ström genom lampkontakten (E27). Som lampa har den ett kraftigt varmvitt ljus som går utmärkt att dimma, både via väggdimmer eller genom den tillhörande gratisappen Playbulb.
Med appen kan du även komma åt ditt lokala musikbibliotek samt ställa in både väcknings och insomningsläge där både musik och ljus dimmas av sig själv vid önskat klockslag. Högtalaren har ett stort och klart ljud med bra basåtergivning. Ljudet varieras dock beroende på vilken lampskärm du använder, men oavsett vilken du använder blir det ett bra tryck i ljudet.

Överraska vänner och bekanta med detta smarta och innovativa sätt att kombinera ljus med musik.

OBS! Bluetooth krävs för användning av Playbulb.

 

 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Playbulb Högtalarlampa i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!