Magnetisk USB kabel med
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Magnetisk USB-kabel

Laddar och överför data
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Överför ström och data
  • Lightning och Micro USB tip inkluderat
  • Magnetisk ände på kabeln

En något annorlunda USB kabel med textilsladd och platt magnetisk ände i slutet av sladden. Till skillnad från vanliga kablar där änden slutar med en laddningstip, är dessa praktiska tippar lösa och kan sitta kvar i telefonen. Med antingen en Lightning tip (iPhone) eller Micro USB tip (t.ex. Andriodtelefoner) i din telefon klickas den med magnetism fast mot änden av sladden och laddar och överför data som vanligt.

De två olika tipparna är särskilt praktiska om det både finns en iPhone och Android telefon i hushållet. De två respektive tipparna kan sitta kvar i var telefon och den som behöver ladda ansluter sin telefon till sladden. Med flera sladdar och tippar kan du skapa olika "laddningsstationer" för att enkelt ansluta och ladda telefoner på olika ställen i hemmet, bilen och på jobbet.

I förpackningen medföljer det en USB sladd, en Lightning tip och en Micro USB tip.
Kundomdömen (2 st)
Betyg på Magnetisk USB-kabel i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!