Wheelfix håller hjulet på plats!
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Wheelfix hjälper dig att byta hjul
Lars Elgestål

Wheelfix - Hållare vid däckbyte

Håller hjulet på plats när du byter
Storlek: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Lars Elgestål
  • Hänger upp hjulet så att du kan fästa det
  • Sparar rygg och humör
  • En genial produkt alla bilägare saknat

 

Det här är en pryl du verkligen kan ha saknat, särskilt om du fått punktering en regnig kväll på E4:an. Wheelfix hjälper dig att fixera hjulet så att du enklare kan fästa det nya hjulet. En genialisk lösning som sparar både rygg och humör. Tack vare Wheel-Fix blir det som tidigare varit en mardröm, nu både enkelt och snabbt. Placera Wheel-Fix i bulthålet, häng på hjulet och skruva fast bultarna. Ta ut Wheel-Fix, sätt in resterande bultar i de lediga hålen. Glöm inte att efterdra bultarna efter ca 10 mils körning. Med Wheel-Fix går hjulbytet som en dans oavsett om du byter alla fyra hjulen i garaget eller ett punkterat på E4:an i snöblask och snålblåst.

Wheelfix finns i 2 storlekar 12 respektive 14 mm. Vilken storlek du behöver framgår av tabellen i pdf:en under Specifikationer.

Kundomdömen (6 st)
Betyg på Wheelfix - Hållare vid däckbyte i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!