Vindrutetorkarblad i silikon
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Torkarblad i silikon

Ljudlöst, flexibelt, billigt och miljösmart.
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Ljudlösa
  • Längre hållbarhet
  • Byt bara bladet inte torkaren

 

Vindrutetorkarblad av rent silikon gummi med en unik ytbehandling som gör dem nästintill "ljudlösa". Fördelarna är många med torkarblad av silikon; de håller upp till tre gånger längre än traditionella och förblir mjuka och effektiva även när det är väldigt kallt.

Du kan alltså få en ren vindruta och perfekt sikt i alla väder och vid alla temperaturer. Det är dessutom klokt att enbart byta ut det utslitna bladet istället för hela torkaren, både för miljön och ekonomin.

Torkarbladen finns i två storlekar 6,5mm bredd på ovansidan, längd 589mm eller 8mm bredd på ovansidan, längd 639mm. Du klipper själv till den längd du behöver.

Obs! Var försiktig när du tar bort vindrutetorkarna från bilens torkararmar. Plastdelarna kan vara sköra. Ett alternativ är att byta gummibladet när vindrutetorkarna fortfarande sitter fast på bilen. Det är lite svårare att komma åt men arbetsgången är densamma.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Torkarblad i silikon i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!