Länspumpen Länsman
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Länsman

Håller båten torr utan ström.
575 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Peter Nilsson
  • Pumpar båten utan el
  • 2500 liter per dygn
  • Drivs av vågor och vind

 

 

Länsman - vågdriven länspump
Världsnyheten som håller båten torr. Är du trött på att ösa båten? Drar din länspump ur båtens batteri? Bor du långt ifrån din båt och oroar dig för att få den vattenfylld eller kämpar du med båtkapell i regn och rusk? Med svensktillverkade Länsman slipper du dessa problem och kan känna dig trygg. Den naturlig kraft från vågor och vind och det ryck som uppstår i förtöjningslinan sköter pumpandet helt automatiskt. Länsman kan pumpa ut upp till 2 500 liter vatten ur båten per dygn och är enkel att montera, praktisk att ta med och låsa fast. Med Länsman sparar du både tid och pengar. Det är en liten, miljövänlig och effektiv investering som gör stor skillnad, dygnet runt. Med länsman följer 3m slang, du kan dessutom köpa till extra slang. Utanför sveriges gränser kallas Länsman Drainman.
Peter Nilsson var månadens innovatör hos SmartaSaker i April 2010 ( Läs mer här! ) och nominerad till priset Årets Smarta Sak samma år.

Kundomdömen (5 st)
Betyg på Länsman i gruppen TEKNIK / Bil & Båt hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!