Bär- och svampväska från Hooked on Nature
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hopvikbar svamp- och bärväska
Kerstin Gunnarsson och Victoria Daun
Kanske gillar du också:

Svamp- och bärväska

Hopvikbar korg med nätbotten
Innovatör:
  • Lätt att ta med
  • Rymmer ca 10 liter
  • Liten folder om svamp ingår

 

Det har säkert hänt de flesta som vistas ute i skog och mark. Du är bara ute på en sväng i skogen och ska inte ta med något hem men så finns de plötsligt där, de allra läckraste av svampar och bär. Ett motsatt scenario är att konka med en drös med otympliga spannar och korgar för att inte hitta något alls eller så ligger din version mitt emellan någon av dessa. Nu finns dock så klart en lösning även på detta problem. En hopvikbar väska, bag eller korg för svamp och bär. Oumbärlig för alla skogsmullar.

Tack vare sin storlek kan den lätt förvaras eller stuvas undan i båten, bilen, husvagnen och sommarstugan. Med i väskan finns en svampfolder med 8 vanliga och goda svampar i Norden, en beskrivning av allemansrätten och 2 enkla svamprecept. Texten är på svenska, engelska och tyska och skriven av svampexperten Rolf Kalamark. Bär- och svampväskans funktion med nät i botten gör att den är perfekt även för att förvara bär i och använda tillsammans med bärplockare. Nätet gör att bären eller svampen ventileras. Väskan tvättas lämpligen för hand.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Svamp- och bärväska i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!