Stor knäbricka
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Stor knäbricka
Harald Hynell
Kanske gillar du också:

Stor knäbricka

Bricka för laptop, frukost och middag
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
Harald Hynell
  • Stor och rymlig
  • Mjuk och formbar kudde
  • Avtagbart och tvättbart överdrag


Unna dig en bra start på dagen med frukost på sängen! På den här stora och rymliga knäbrickan får du plats med både morgonkaffe, smörgås, juiceglas och yoghurtskål. Knäbrickans mjuka kudde formar sig efter underlaget och ligger stabilt oavsett om du har brickan i knät, sängen eller soffan. 

Den gummerade ovansidan ser till att inget glider av och gör knäbrickan till ett praktiskt och portabelt arbetsbord. Laptopen står stadigt och brickan avleder värmen från datorn. Den formbara kudden gör att datorn kommer upp en bit och ger en bra och ergonomisk arbetsställning.

Brickans hårda yta är även utmärkt att använda som läs- och skrivunderlag. Sitt och plugga i soffan, läs en god bok på balkongen eller använd brickan som ritbord till barnen.

Den svarta knäbrickan är 46 cm bred, 38 cm djup och brickan har en praktisk spillkant. Kuddens överdrag är avtagbart och kan tvättas i 30° grader.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Stor knäbricka i gruppen PRESENTTIPS / Mors dags-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!