STNKY Bag - träningsbag och tvättpåse
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Stnky Bag
Michael Lofthagen, Sofia Lundberg, Magnus Ulvsbäck, Leif Petersson

Stnky Bag

Träningsbag och tvättpåse i ett!
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Luktfritt
  • Tvätta i påsen
  • Stilren

Att springa eller cykla till jobbet, träna i jobbpauser eller efter jobbet resulterar förhoppningsvis i svettiga och något illaluktande kläder. Om man inte vill förvara de svettiga träningskläderna i väskan bland alla andra saker finns då en smart lösning! STNKY Bag är en smidig träningspåse som håller borta de ovälkomna lukterna och gör det enkelt att tvätta dem.

Stoppa ner kläderna i påsen efter träningen och när du är hemma öppnar du påsen från andra hållet, vänder ut och in på innernätpåsen och slänger in allt i tvättmaskinen. Både ytterpåsen och den stlitstarka nätpåsen inuti är gjord av 100% polyester som klarar upp till 60°C maskintvätt. Den svarta ytterpåsen är av högblank karaktär och den orangea har en mer vävd textur.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Stnky Bag i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!