Staybowlizer håller skålen på plats
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Staybowlizer

Din tredje hand i köket
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Hjälpreda
  • Ger dig fira händer
  • Stabil

Det är inte det enklaste att vispa, hälla ner ingredienser och samtidigt hålla i skålen om man råkar vara själv i köket. Tur då att Staybowlizer finns där som en tredje hjälpande hand! Staybowlizer är ett frys- och ugnståligt hjälpmedel i silikon som håller skålen på plats och ger dig två fria händer att jobba med.

Skålhållaren går att använda både upp-, och ner. Med ena sidan upp ligger skålen tryggt som i en djup vagga och om man vänder på Staybowlizer får man en något grundare hållare men det går då att trycka till den mot bordsytan och den suger fast som en sugpropp. Staybowlizer fungerar även utmärkt att sätta i en kastrull för att underlätta smältning av tex. choklad i ett vattenbad.

Staybowlizer är av 100% silikon och tål både att frysas samt upp till 260°C

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Staybowlizer i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!