Spolhållare för fiskelina
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Spolhållare i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se (11705)
Bengt-Åke Henriksson
Kanske gillar du också:

Spolhållare

Din fiskekompis!
95 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Bengt-Åke Henriksson
  • Inget trassel på linan
  • Veva på ny lina ensam
  • För de flesta rullar

 
Har du en gång trasslat till fiskelinan vill du inte att det ska ske igen. Att rulla på och av fiskelina är ingen konst om man har en snäll kamrat med på fisketuren. Skulle man däremot vara ensam eller den snälle vännen är upptagen med det egna fisket blir det med ens knivigare. Men vi har hittat en smart lösning... Spolhållaren blir din fiskekompis och hjälper dig med linan. Den underlättar när du skall veva på ny lina och du behöver aldrig mer få intrassel eller tvinnad lina.
Spolhållaren monteras enkelt direkt på fiskespöt. Den funkar fint på Ambassadeur och andra spinnrullar.
Nu byter du enkelt lina på favoritrullen utan att behyöva rigga upp med pennor mellan knäna och en rik svärm av svordomar - använd din tid till fisket istället!
Håll linan mellan tumme och pekfinger för att ge lagom linspänning.
Haspelrullar monteras enligt bild. Se till så spolen är på rätt håll annars får du lintvinning. Spolhållaren används med fördel på Cardinal- och Diplomatrullar men funkar också på Abumatik men då monterad uppåt.

Made in Svängsta, Sweden.

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Spolhållare i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!