Solcellsdriven mullvads- och sorkskrämma.
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Soldriven sork- och mullvadsskrämma

Skrämmer med lågfrekvent ljud
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Skrämmer med diskret och lågt ljud
  • Inga sladdar eller vanliga batterier
  • Solladdad skrämsel

 

Mullvadar och sorkar kan ställa till med en hel del oreda i din trädgård, och de är inte heller precis de enklaste gästerna att skrämma bort. Något de dock ogillar är störande ljud. Den här smarta solladdade Mullvads- och sorkskrämman utnyttjar detta och skrämmer bort sorkar och mullvadar med lågtfrekvent ljud som vi människor knappt uppfattar när den är monterad. Sork- och mullvadsskrämman laddas med energi från solen så du behöver inte heller tänka på att dra sladdar eller byta batterier en gång i halvtimmen.

För bästa effekt bör du då och då flytta pinnen eller pinnarna för att inte vänja skadedjuren vid att ljudet alltid kommer från samma håll.
Att tänka på är att när skrämman är ovan ljud uppfattas ljudet relativt tydligt. När de sedan placeras under jord kommer ljudet att dämpas, men det försvinner dock inte helt.

Tips:
I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Soldriven sork- och mullvadsskrämma i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!