Mingelgafflar - Snapas
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Snapas 12-pack

Gaffel med något läckert!
Innovatör:
  • Innovativt
  • Hänger på glaskanten
  • Underlättar mingladet

Överraska dina gäster med tapas på ett annorlunda sätt - Snapas! 

Snapas är det moderna ordet för "gaffelbitar", vilket är ordet på tilltugg som serveras till snaps. Dessa gafflar är designade för att elegant hänga på glaskanten och underlätta minglandet samtidigt som du både har snapsen och tilltugget nära till hands. I förpackningen ingår det 12st gafflar i 6st olika färger som självklart går att diska i diskmaskinen. Gafflarna passar till alla smala glas av mingeltyp och går naturligtvis att kombinera med andra typer av drycker och tillbehör.

I den medföljande guiden får du tips på smakkombinationer som lyfter fram det bästa ur både snapsen och tilltugget. Du kan även läsa i PDF'n som du hittar HÄR, för recept på goda tillbehör!
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!