Snap-on eller slap wrap reflex
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Snap-on reflexband

Kramande reflexband.
Innovatör:
  • Snäpps runt ben eller arm
  • Lite längre modell
  • Gör dig synlig

 

Snap Wrap Reflex eller Snap on reflex
Snappyreflex som enkelt snäpps på armar och ben. En fjädrande stålskena med effektiv silverfärgad reflexyta. Slap wrap reflexen "snäpper" du fast runt armar, ben eller remmar.

Cyklister fäster med fördel reflexbandet runt byxbenet så att det inte fladdrar in i kedjan samtidigt som de görs synliga för bilister och andra trafikanter.

Snap-on reflexen används i första hand på höger sida ca 50cm från marken, väl synlig både framåt och bakåt. Med en snäppreflex på varje sida ökar du självklart synligheten.

Just detta reflexband är lite längre än många andra på marknaden - 38cm - så att den ska kunna nå runt ärmen även på en kraftig dunjacka.

 

 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Snap-on reflexband  i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!