Förtöjningsfjädern U-Cleat
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Smart Förtöjningsfjäder

Skyddar båt och tamp
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Skonar tampen och båten
  • Superenkel montering
  • Kan fästas utan ändtampar

Förtöjningsfjädern U-Cleat har en helt ny löstagbar låsmekanism som gör att du kan snabbt kan fästa fjädern mitt på tampen utan att ha ändarna till hands. Detta är praktiskt i många avseenden då du enkelt kan flytta fjädern längs med tampen eller till en annan tamp, vilket möjliggör att du nu utan problem kan ta med dig fjädern från hemmahamnen. Förtöjningsfjädern U-Cleat är unik i det avseendet att den går att montera på tampar med öglesplits eller kaus i ändarna och är enkel att tillfälligt ta bort då tamparna skall tvättas. 

Den unika låsmekanismen som sitter mellan tamp och fjäder ger en optimal låseffekt samtidigt som den varken påverkar tampens styrka eller hållbarhet. Förtöjningsfjädrarna är gjorda av EPDM-gummi och är mycket motståndskraftiga mot väder, ozon och saltvatten. 

Förtöjningsfjädern finns för tre tamptjocklekar:

10-12mm
12-16mm
16-20mm

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Smart Förtöjningsfjäder i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!