Sensorlampa med LED för utomhusbruk.
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Sensorlampa LED för utomhusbruk

Lampan som slår på när det mörknar.
Innovatör:
  • Sparar 80% energi jämfört med vanliga glödlampor
  • En 6,5W-lampa ersätter en vanlig glödlampa på 40W
  • Tänds automatiskt när det blir mörkt ute och släcks när det är ljust

 

Ett bra ljus sköter sig själv.
Sensorlampan tänds automatiskt när det blir mörkt ute. Skruva i lampan så sköter den sig själv i 3 år. Dessutom är lampan verkligen strömsnål. 6,5W-lampan ersätter en vanlig glödlampa på 40W. Hur den gör? Jo, dagsljus hänger ihop med infraröd strålning. Ljuskällans sensorer mäter strålningen och tänder lampan när det mörknar och släcker när det blir ljust. När ljuset går under 10 lux tänds lampan inom 15-20 sekunder, överstiger ljuset 50 lux släcks den automatiskt på samma tid.

Lampan påverkas inte av sitt eget ljus men reflektioner från armaturen du satt den i kan om den är sluten och av vit metall orsaka att lampan släcks.Ljussensorerna känner spektralfördelningen från dagsljuset och påverkas därför inte av eget ljus.Sensorlampan är idealisk för automatisk,ekonomisk och pålitlig permanentbelysning: den tänds när mörkret faller och släcks när det blir dagsljus. Sensorer tänder och släcker ljuset vid rätt tidpunkt. Den moderna elektroniken anpassar sig automatiskt till olika brinnställen.

Att tänka på är att lampan kan tändas om det är väldigt molnigt ute, eftersom den kan uppfatta det som skymning. Enbart ljuskälla, armaturen ingår ej.

 

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Sensorlampa LED för utomhusbruk i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen