Källsorteringsväska ReEasy
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

ReEasy Källsorteringsväska

Enkel hantering av glas och metall!
Innovatör:
  • Mindre kladd
  • Skydd mot skador
  • Enkelt att ta med och tömma

 

Källsorteringsväska med behållare för glas och metall

Med ReEasy sorteringsbag återvinner du glas och metall enkelt och utan risk utan risk att skära dig. ReEasy är en källsorteringsväska med två smarta behållare som du tömmer direkt genom hålet i sopsorteringscontainrarna.

Släng 15 barnmatsburkar och andra glasgrejer i ett svep, eller hiva ner alla konservburkar, lock och andra otäcka metallförpackningar i sorteringskärlen utan att du behöver nudda dem. Behållarna har handtag i botten så du inte skall tappa ned dem i sopcontainern. Flaskor och större burkar får plats i väskans lediga fack.

Behållarna levereras omonterade och trycks enkelt ihop. De klarar 3kg glas eller metall per behållare och temperaturer ner till -50C. Vill du göra rent ReEasy sköljer du väskan med ljummet vatten och diskar ur behållarna med vanligt diskmedel och vatten.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på ReEasy Källsorteringsväska i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!