Återvinningsbag ReEasy
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

ReEasy återvinning för textil

Återvinn dina gamla kläder
Innovatör:
  • Praktisk hopvikbar väska
  • Återvinnings- & shoppingkasse i ett
  • Miljösmart


Alla använder vi kläder dagligen och förr eller senare växer vi antingen ur- eller sliter ut dem.
Vad gör man då med de plaggen man inte ger bort, säljer eller sparar? Tyvärr slänger de flesta dessa kläder direkt i soporna, men det finns ett betydligt bättre sätt!

Återvinningsväskan är både snygg att ha hängandes framme brevid tvättmaskinen eller garderoben och det blir mer motiverat att slänga ner alla dessa kläder där istället för att slänga dem.

Ta sedan med dig väskan till återvinningsstationen, en hjälpinsamling eller till en butik som tar emot gamla kläder och textilier. (Tex H&M, Hemtex mfl). De tar emot kläderna och sorterar ut det som går att använda och återvinner resten. Du kan även få en rabattkupong från vissa ställen som tack.

Återvinningsväskan kan du sedan använda som shoppingkasse och du behöver inte använda ytterligare en engångsplastpåse. Smart för miljön och bra för ekonomin!
Kundomdömen (0 st)
Betyg på ReEasy återvinning för textil i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!