Posture hjälper dig med din hållning
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Posture på man hos SmartaSaker
Idé Emma Pihl, design av Lena Aspemar, design och form produktdesigner Carin Nettelbladt.

Posture

Ger dig fin hållning!
Storlek: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Idé Emma Pihl, design av Lena Aspemar, design och form produktdesigner Carin Nettelbladt.
  • Ger fin hållning
  • Tränar dina ryggmuskler
  • Under eller ovanpå kläderna

 

Posture påminner dig om din hållning, den aktiverar muskelminnet till att dra tillbaka framåtroterade axlar och skjuta fram bröstet vilket gör att huvudet placeras rakt ovanför kotpelaren, istället för att hänga framåt, vilket bidrar till skonsammare belastning på ryggraden och en snygg hållning. Den förbättrade hållningen bidrar i sin tur till djupare andning, ökad utstrålning och mindre risk för belastande smärtor.

Posture är en påminnande sele som du både kan dölja under kläderna eller ha ovanpå. Framifrån påminner de två vadderade axelbanden som löper runt skuldrorna om banden på en ryggsäck. En liten ryggplatta med reglerbar justering nedanför bröstryggen, hjälper till att hålla lösningen bekvämt på plats. Du sätter på dig din Posture över axlarna, ungefär som när du trär på dig en ryggsäck. Reglera sedan resåren så att du får en bekväm sträckning av axelpartiet, samtidigt som du behåller din rörlighet.
Posture ska vara en påminnare som aktiverar den egna muskulaturen och inte en avlastare som tar över och förslappar. Träningen av hållningsmuskulaturen gör att en upprätt och snygg hållning på sikt kommer att kännas naturligt och bekvämt. Posture används med fördel i intervaller på en timme åt gången när du vill träna upp din hållningsmuskulatur. Posture kan också användas under längre perioder när den goda hållningens effekter vill uppnås som en snabb tillfällig lösning. Tack vare att Posture aktiverar den egna muskulaturen kan du i början uppleva viss träningsvärk, om du använder Posture under långa pass.
KroppsnäraPosture är tillverkad i bomull, så att huden kan andas, med tillägg av stretchande elastan. Tyget är samtidigt stabiliserat för att hålla bättre och inte töja sig. För att kännas bekväm, trots det lätta tryck som håller bak axlarna, är Posture också vadderad. Reglerbar resår gör att du själv kan justera hur kraftigt du vill dra tillbaka axlarna och sträcka ut bröstet.

Alla Posturemodeller är unisex och finns i fyra reglerbara storlekar och två färger svart och vit. Du tvättar din Posture i maskintvätt med liknande färger, 40 °C.
Vilken storlek du bör ha mäter du ut på följande sätt: Lägg ett måttband bakom nacken, framför skuldrorna (såsom axelbanden på Posture sitter), under armhålorna och bakom ryggen. (Se bilden) Måttabellen nedan ger dig en fingervisning om din storlek. Storlekarna är Unisex och reglerbara.   


X-Small - mått 80-95 cm - (förpackningen är märkt xs)
Small-Medium - mått 95-115 cm - (förpackningen är märkt s-m)
Medium-Large -  mått 110-135 cm - (förpackningen är märkt m-l)
X-large - mått 135-165 cm - (förpackningen är märkt xl)

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Posture i gruppen PRESENTTIPS / Må bra-present hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!