Planteringsspade
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Planteringsspade

Håller kvar jorden på spaden
298 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Jorden stannar kvar på spaden
  • Bra grepp som passar alla
  • Levereras i fin presentförpackning

Bra verktyg gör trädgårdslivet roligare och denna rostfria planteringsspade i rostfritt stål underlättar plantering och påtandet i trädgården.

En liten detalj som nog irriterat många som grävt i rabatterna är att spaden gräver bra, men att mer än halva jorden faller av spaden. Denna stadiga och robusta planteringsspade gräver enkelt genom jorden och har lätt rundade kanter vid handtaget. Det gör att jorden stannar på spaden istället för att ramla ner på marken.

Spaden ingår i en serie trädgårdsverktyg designade av Sophie Conran, en designer med stort trädgårdsintresse och en tydlig tanke på förbättrad funktionalitet samt med fokus på att verktygen även skall passa mindre händer som annars har svårt att greppa kring verktygens stora standardiserade handtag.

Planteringsspaden levereras i fin presentförpackning.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Planteringsspade i gruppen FRITID / Trädgård hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!