Chill for earrings örhängesskåp.
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till Örhängesskåpet Chill for earrings
Camilla Hillbom & Carin Nises

Örhängesskåpet Chill for earrings

Allt snyggt på bästa plats
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Camilla Hillbom & Carin Nises
  • Visar dina rariteter
  • Ger överblick
  • Ordning och reda


Glömmer du bort vilka örhängen du har eftersom de ligger gömda i en låda? Tycker du att dina örhängen gärna kan dekorera mer än bara dina öron? Då ska du definitivt läsa vidare! Örhängesskåpet Chill är både snyggt och praktiskt. Örhängena sitter rakt och stadigt och när locket öppnas finns det plats för ytterligare ett stort antal örhängen. På insidan kan långa örhängen hängas och clips fästas. Tavelskåpet har en matt svart elegant yta så oavsett om du gillar färgglada eller diskreta örhängen kommer de att ta sig väl ut på tavlan. På det här sättet går det snabbt och lätt att byta örhängen och få en överblick över vilka örhängen man har i samlingen. Den passar lika bra på garderobsdörren som på väggen, och blir en personlig och dekorativ tavla.

Örhängestavlan är enkel att sätta upp:
Foga samman två kardborrband med varandra, så att du får fyra par. Tag bort den ena skyddsfilmen på varje par och fäst dem på tavlan, ett i varje hörn på markerad plats. Den rundade kanten riktas inåt. Tag bort skyddsfilmen och tryck fast tavlan på önskad plats. Med kardborrbandens hjälp kan du ta loss tavlan och sätta tillbaka den igen. Det är enkelt, fungerar på de flesta ytor och lämnar inga märken. Vill du hellre skruva upp tavlan, borra då hål genom de fyra ringarna på baksidan. Extra kardborrband för uppsättning kan beställas som tillbehör.

Kundomdömen (7 st)
Betyg på Örhängesskåpet Chill for earrings i gruppen PRESENTTIPS / Smart inredning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!