Bettskenan Nitebite
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Nitebite bettskena

Slutgnisslat på natten
Innovatör:
  • Anpassas enkelt hemma
  • Ett billigare alternativ
  • Mjukare och bekvämare

 

NiteBite bettskena hjälper mot tandgnissling och snarkningar.

Nitebite skyddar tänderna från nedslitning vid tandgnissling och hjälper käkmuskulaturen att slappna av vid tandpressning. En specialanpassad bettskena från tandläkaren är en ganska stor investering och de är heller inte alltid så bekväma att ha i munnen. En bekväm bettskena som används alltid är bättre än den skena som man ogärna sätter i munnen och därför inte använder.

Nite bite är så enkel att passa in att du själv kan göra det och är samtidigt bekväm att använda. Den förvaras i en snygg burk av präglat aluminium. Nitebite upplevs av många som bekvämare än tandläkarens hårda bettskenor.

Bettskenan anpassas enkelt till din mun genom att värmas och mjukas upp i hett vatten och formas i munnen. En skena håller ca 1 år. I förpackningen finns 2 formbara skenor.

Kundomdömen (2 st)
Betyg på Nitebite bettskena i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!