Styrbjörn skottkärremotor
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Motor till skottkärran

Ge kärran superkrafter
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Gör din kärra eldriven
  • Perfekt på kuperad tomt
  • För last upp till 150kg


TILLFÄLLIGT SLUT FÖR SÄSONGEN - ÅTER I LAGER VÅREN 2018

Styrbjörn konverterar din skottkärra till en eldriven superkärra. Nu kan alla med kuperade och svårtillgängliga tomter köra upp sand, sten, packningen, jorden, maten, farmor eller vad man nu brukar ha ett slit med, helt utan problem, även om backen skulle vara så brant som 25%! 150 kg på plan och jämn mark eller 100 kg uppför klarar Styrbjörn galant.

Allt som behövs ingår: Batteripack, reglage, laddare, universalfästen samt navmotor med mönstrat däck: Välj mellan skumfyllt punkteringsfritt skumfyllt däck eller vanligt däck med innerslang.

Det till synes vanliga skottkärrehjulet är utrustat med en inbyggd elmotor, en s.k. navmotor som passar de flesta skottkärror med träskalmar som löper hela vägen ned till hjulet. Motorhjulet monteras på skalmarna med två vinkelfästen. Det är inte svårare än att byta framhjulet på en cykel! Den nedväxlade elmotorn på 250 watt drivs av en batterienhet som på ett enkelt sätt monteras med två remmar under tråget på skottkärran. Ett ”over-centre” lås gör att batterienheten spänns fast på ett säkert sätt. Med ett tumreglage styrs hastigheten steglöst från 0 – 4km/h. Batteriindikator och on/off-knapp bidrar till enkel hantering.

Batteritiden varierar naturligtvis efter vikt, terräng och lutning. Den kontinuerliga driften varierar mellan 5-6 timmar ned till en timme vid maximala förhållanden, normalt räcker en laddning för ett rejält dagsverke. Styrbjörn är vattenskyddad men ska dock inte utsättas för regn under längre tid eller perioder. Förvara Styrbjörn torrt och frostfritt.

Övrig info.
Däck: 4.00-8. 400mm i diameter.
Välj mellan Punkteringsfritt Skumfyllt däck och vanligt Luftfyllt däck med innerslang
Vridmoment 30-35nm.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Motor till skottkärran i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!