Mobilstativet Gekkopod
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Mobilstativet Gekkopod

Stativet som klamrar sig fast överallt
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Fem böjliga ben
  • Vattentät, stadig och tålig
  • Fästskruv för kameror och actionkameror

Gekkopod är det flexibla telefon- och kamerastativet som med sina fem ben kan stå eller klamra sig fast i stort sett överallt. Titta på film, ring videosamtal, ta selfies, videor eller foton hemma, på resan eller vid vattnet. Gekkopod klarar av alla miljöer!

Gekkopod är vattentät, extremt tålig och robust med mängder av möjligheter att hålla i telefonen eller kameran. Användningsområdena är många och trots Gekkopods nätta vikt kan den bära tunga kameror. Fäst Gekkopod på din cykel, i bältet, runt väskan, eller använd den som GPS-hållare för bilen. Stativets fem armar har bra grepp och du kan antingen hänga upp Gekkopod eller ställa den direkt på marken och den står stabilt kvar med de räfflade fötterna.

Universalskruven i mitten av stativet passar standardfästen för kameror och actionkameror och det medföljande telefonfästet kan hålla mellan 5,5 - 8 cm breda telefoner. Skruven kan även flyttas till en av de fem armarna för ytterligare monteringsmöjligheter. 

Gekkopod är liten, kompakt och smidig att ta med överallt och lyser till och med i mörkret efter en tids exponering för solen.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Mobilstativet Gekkopod i gruppen TEKNIK / Mobiltillbehör hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen