Ergonomisk kudde MOA
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Klicka här för att komma till MOA ergonomisk kudde
Moa Sundström

MOA ergonomisk kudde

Ger perfekt sovställning och håller huvudet svalt!
Innovatör:
  • Ergonomisk utformad
  • Håller huvudet svalt
  • Kuddvar i 100% lin

 

Den ergonomiska huvudkudden MOA är utformad för att kudden inte ska trycka mot halsen och därigenom undivka spänningar i nacken. Kudden är indelad i tre blixtlåsförsedda zoner som enkelt kan justeras för personlig höjd. Mittsektionen är lägre för vila i ryggläge, yttersektionerna har med fyllning för vila i sidoläge. Boveteskal som är fyllnadsmaterialet i kudden är väl beprövat och används även på en del sjukhus i Japan. Boveteskal är en naturprodukt som håller huvudet svalt då luft kan cirkulera genom boveteskalen. 

Kudden har ett kuddvar i 100% lin som är vävt och sytt i Sverige. Linne är slitstarkt samt hämmar bakterier och kvalster.

Från idé till produkt har kudden och dess utvecklare fått stöd av forskare vid Karolinska Institutet och KI:s innovationskontor

MOA-kudden kan även användas som meditationskudde eller i knät vid användning av laptops.


SKÖTSEL – OCH TVÄTTRÅD
Vädra kudden. Töm ut boveteskalen vid tvätt av kuddvaret. Tvätt kuddvar: 40-90 grader C. Kort centrifugering. Torktumla EJ! Boveteskalen kan sköljas i en sil eller tvättpåse och torkas i sol, eller torkskåp.

NOTERA
Denna kudde ska EJ värmas i mikrovågsugn!

Kundomdömen (0 st)
Betyg på MOA ergonomisk kudde i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!