Hund-, Vilt- och kattfritt
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Katt-, hund- och viltfritt

Skräm bort utan att skada
Innovatör:
  • Skräm utan att skada
  • Ofarligt och effektivt
  • Måste flyttas då och då


Elektronisk avskräckare med justerbart högfrekvent ljud och rörelsevakt. Bevakar tomtgränsen eller bilplatsen och skrämmer bort katter, hundar eller småvilt från din mark och dina rabatter.

Avskräckaren hindrar djuren att komma för nära utan att skada dem med några kemikalier eller störande lukter. Du kan ställa in frekvensen så att den avskräcker den typ av djur du vill hålla borta och den starka högtalaren täcker en öppen yta på ca 300 m2

Tänk på att djur inte alls är dumma!! Du måste flytta skrämman lite då och då - annars vet de snart att det inte alls var så farligt. Placera skrämmaren i höjd med djurets öron. Din egen hund kanske inte alls reagerar om den är säker i området. En "inkräktare" lägger sig dock direkt och vill inte gå nära.


Kundomdömen (0 st)
Betyg på Katt-, hund- och viltfritt i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!