Doftblock av Rödceder
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Doftblock i cederträ

Rödcederträ - doftar gott och håller småkryp borta.
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Väldoftande
  • Avskräcker skadedjur
  • 100 % naturliga och miljövänliga

Cederträ är ett smart och praktiskt träslag då det både är väldoftandet och verkar avskräckande mot irriterande skadedjur. Placera blocken bland dina kläder och skor för att skydda dem mot bland annat pälsängrar och malar. I köket kan de med fördel placeras ut under diskbänken och i skåp och lådor för att skrämma bort silverfiskar.

Det är även praktiskt att slänga ner några block i väskan. De väger mycket lätt och trots att de inte tar stor plats skyddar de kläderna från eventuella skadedjur på resan.

Blocken är 100% naturliga och miljövänliga. De tillverkas av arten Juniperus Virginiana, även kallad rödceder och är en icke utrotningshotad art. Förnya doftblocken någon gång per år genom att slipa försiktigt med ett fint sandpapper eller smörj in dem i Rödcederolja.

Blocken levereras i ett 4-pack.
Nyhet! Nu finns doftblocken även som små kuber och levereras i ett 15-pack.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Doftblock i cederträ i gruppen HUS & HEM / Till hemmet hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!