Rödcederolja i dropp- eller sprayflaska
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Rödcederolja

100% koncentrerad rödcederolja
Typ: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Motverkar skadedjur
  • Doftar gott
  • 100% koncentrerad rödcederolja

Rödceder är känt för sin goda doft samt unika egenskaper att skrämma bort skadedjur. Utvunnet ur cederträdet Juniperus Virginiana finns rödcederoljan i sin renaste form, antingen i en dropp-, eller sprayflaska. Dess doft skrämmer effektivt bort skadedjur så som malar, pälsängrar och silverfiskar. 100% koncentrerad rödcederolja utan tillsatser – giftfritt och naturligt! 

Droppa eller spraya oljan på lister, i skåp och lådor, under mattor, i våtutrymmen och övriga platser där dess effekt önskas. Oljan kan appliceras inom- som utomhus och kan användas både i förebyggande syfte samt vid redan befintliga skadedjursproblem. För att uppnå bäst och långvarig effekt kan man använda oljan på block och kuber av cederträ för att förstärka och bibehålla doften.

Rödcederoljan finns att köpa i en 30 ml droppflaska samt en 75 ml sprayflaska.
Kundomdömen (3 st)
Betyg på Rödcederolja i gruppen HUS & HEM / Sortera & Förvara hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!