Flasklampan lyser upp dina gamla flaskor
Favoriter
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Flasklampa i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se (12350)
Tillbehör:
USB laddare
fr. 95 kr

Flasklampa

Gamla flaskor blir till mysiga lampor
149 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Använda flaskor blir till färgglada ljusstakar
  • Perfekta för utomhusbruk
  • Återuppladdningsbart batteri via USB

Gamla glasflaskor kan vara riktigt tjusiga att återanvända som ljusstakar. Dock kan det vara vanskligt att ha ett vingligt levande ljus som sticker upp. Är man utomhus blåses lågan lätt ut av vinden.

Denna batteridrivna flasklampa sätts ner i flaskhalsen och låter flaskans färg spegla sig och sprider ett riktigt tjusigt ljus i rummet. Gamla flaskor kommer till liv igen och olika färger och storlekar kan med fördel kombineras för olika spännande ljus och mönster. Flasklampan är även mysig att ha utomhus på balkongen, verandan eller i segelbåten.

Flasklampan laddas upp via USB och är fulladdat efter en timmes laddning. En röd lampa indikerar att den laddar och när lampan har släckts är den fulladdad och lyser sedan fint i ca tre timmar.

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Flasklampa i gruppen HUS & HEM / Ljus & Belysning hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!