Batteridriven ljusslinga LED med blinkfunktioner och timer
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Batteridriven ljusslinga med LED

Lättplacerad ljusslinga med timer
Antal: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Lätt att placera
  • Batterdriven med timer
  • Använd ute eller innne

 
Fin ljusslinga som drivs med batteri och kan placeras var du vill helt oberoende av att kunna anslutas till ett vägguttag. Batterisnåla LED-lampor ger lång batteritid och fint varmvitt ljus. Ljusslingan finns i två längder och kan användas i kransar, blomsterarrangemang, runt räcken och stolpar – inomhus eller utomhus. Själva slingan och batteripacket är svarta och göms enkelt i de flesta arrangemang.

Slingorna är 352,5 cm eller 712,5 cm långa och har 48 respektive 96 LED lampor som sitter 7,5cm från varandra. Ljusslingan har 7 olika sekvenser med blinkningar eller fast sken. Den automatiska timern gör att slingan lyser i 8 timmar och sedan är släckt i 16 timmar från att du startar den. Vill du ändra timern stänger du bara av slingan och startar sedan igång den när du vill att cykeln (8h på/16h av) ska starta. Slingan lyser i 432 respektive 360 timmar på en laddning batterier, något beroende av kvaliteten på batterierna.

Slingorna har sju olika blinkande lägen samt ett läge för fast sken. Tryck på On-knappen för att hitta det läget du gillar och låt slingan sedan vara så aktiveras timern automatiskt.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Batteridriven ljusslinga med LED i gruppen AKTUELLT / Allt i butiken hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen