Vinluftare Pirsoma
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Vinluftare Pirsoma

Rätt mängd syre till vinet
289 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:

  • Lufta direkt ner i glaset
  • Sju hastigheter för olika typer av viner
  • Inklusive ställ, förvaringspåse och droppstopp för vinflaska

De flesta viner mår bra av att luftas en stund innan servering. De oönskade svaveldofterna försvinner och vinets rätta smaker kommer fram. Att dekantera vinet i en karaff och låta det sitta i en halvtimme brukar vara praxis, men med denna vinluftare kan du lufta vinet direkt från flaskan ner i glaset och få njutbart vin på en gång. Boxvin i synnerhet mår bra av att luftas då extra svavel ofta är tillsatt för att behålla vinets fräschör.

Vinluftaren har ett reglage som styr mängden luft som tillsätts, vilket är en fördel då olika typer av viner behöver olika mängder av syretillförsel. I regel mår lätta röda och vita viner bra av mer syre, medan tyngre och längre lagrade viner bör luftas försiktigt. Vrid på metallhöljet för att välja en av de sju olika hastigheterna:

Hastighet 0-2: Fylliga röda viner
Hastighet 3-4: Medel- och ljusröda viner
Hastighet 5-6: Vita viner

I slutändan är det upp till en själv vad man gillar och ett tips är att prova sig fram med olika inställningar för att hitta den optimala inställningen för just ditt favoritvin.

Vinluftaren levereras tillsammans med ett tillhörande ställ, förvaringspåse samt droppstopp till vinflaska.
Kundomdömen (0 st)
Betyg på Vinluftare Pirsoma i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!