Våffelkorgsjärn dubbelt
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Våffelkorgsjärn, dubbelt

Gräddar två våffelskålar samtidigt
495 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Gräddas till goda och frasiga skålar
  • Servera som efterrättsvåffla eller matig brunchvåffla
  • Gör två våfflor på samma gång

Bjud på våfflor året runt med detta dubbla våffelkorgsjärn! Våfflorna gräddas till formen av frasiga skålar som kan fyllas med diverse godsaker. Våfflorna kan ätas varma på traditionellt vis direkt från järnet med grädde, sylt och frukt eller låt dem svalna så att de stelnar och servera dem med en matigare fyllning till frukost, brunch eller som en spännande förrätt!

Våffeljärnet gräddar två våfflor åt gången och skålarna blir 4,5 cm djupa, 10 cm i diameter vid kanten och ca 3 cm i diameter i botten. Locket och dess låsfunktion kan upplevas sitta lite löst, men detta är meningen för att tillåta våfflorna att expandera under gräddningen.

I förpackningen medföljer det bruksanvisning på svenska, norska, danska, finska och engelska samt grundrecept och serveringsförslag. Våffelkorgsjärnet mäter 26,5 cm x 12,6 cm x 20 cm. Effekt: 1200W. Vikt: 1,9 kg.
Kundomdömen (3 st)
Betyg på Våffelkorgsjärn, dubbelt i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!