Matlock i silikon, Food Huggers
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Matlock

Håller uppskuren mat fräsch längre
Modell: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 39 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Behåller matens smak och fräschör 
  • Passar de flesta frukter och grönsaker
  • 5-pack för runda grönsaker eller 2-pack till avokado

Gurkstumpar, halva tomater, lökar och citroner samt många andra uppskurna frukter och grönsaker blir snabbt tråkiga och torra i kanten när de hamnar i kylskåpet. Gladpack eller plastpåsar brukar dessutom vara omständligt att slå runt maten om de ändå används dagligen.

Dessa smarta matlock i silikon är ett enkelt sätt att bevara frukt och grönsakshalvor fräscha längre. Maten stoppas med snittytan nedåt, ner i matlocket så att silikonet ligger tätt mot maten. Locket håller kvar safterna från snittytan och kanterna omsluter maten vilket skyddar mot syre, fukt och dålig lukt.

5-packet med runda matlock passar de flesta typer av runda frukt och grönsaker upp till 11 cm i diameter (paprikor går också bra!). De fem matlocken har olika storlekar och mäter i diameter: 5,5 cm, 6,8 cm, 7,9 cm, 9,4 cm och 10,9 cm. De lite större matlocken kan även träs över konservburkar, glasburkar och små skålar för att hålla krossade tomater, pickles och hackad lök fräsch i kylskåpet. De är dessutom praktiska att sätta över öppnade läskburkar! 

Matlocken är gjorda i 100 % livsmedelsgodkänt silikon och är helt BPA och ftalat-fria. De tål att frysas ner, köras i mikrovågsugn och kan diskas i diskmaskin.
Kundomdömen (7 st)
Betyg på Matlock i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!