Disktrasehållare med sugpropp
Favoriter
Frakt 29 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Disktrasehållare med sugpropp

Göm undan disktrasan
Färg: 
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Frakt 29 kr
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 499 kr
Innovatör:
  • Diskret förvaring
  • Ledad arm
  • Fästs med stark sugpropp

Göm undan den blöta disktrasan på en diskret och stilren disktrasehållare. Disktrasan torkar snabbare då den hänger och risken för bakterieansamlingar minskar jämfört med om disktrasan ligger i diskhon.

Disktrasehållaren kan fästas på alla släta ytor så som metall, glas kakel och plast. Den starka sugproppen sitter stadigt fast på insidan av en diskho eller på badrumskaklet och den ledade armen som disktrasan vilar mot kan fällas runt 180°.

För bäst vidhäftning bör både sugpropp och fästyta rengöras med hett vatten och rengöringsmedel för att ta bort eventuella fettfläckar. Torka sugpropp och fästyta torra och undvik fingeravtryck innan du trycker fast sugproppen.

Design: Jonathan Maltz

Material: Plast
Mått: 18 cm x 4 cm x 2 cm
Mått sugpropp: Ø 6 cm


Kundomdömen (3 st)
Betyg på Disktrasehållare med sugpropp i gruppen HUS & HEM / Kökssaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!