Hylsa till krokar och öglor, Condrive
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hylsa till krokar och öglor
Mikael Ohlsson
Tillbehör:
Kanske gillar du också:

Hylsa till krokar och öglor

Skruvar i krokar och öglor på nolltid
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Mikael Ohlsson
  • Montera krokar, öglor och vinkelkrokar
  • Snabbjobbat med skruvdragare
  • Patenterad innovation


Detta innovativa och svensktillverkade verktyg skruvar i öglor, krokar och vinkelkrokar på nolltid. Condrive är ett patenterat system till skruvdragare och skruvmejslar med bitssystem, som dels skruvar i annars svårskruvade krokar, öglor och vinkelkrokar, men också ser till att de sitter kvar i hylsan och inte ramlar ur. Superpraktiskt och supersmart!

Condrive är en svensk innovation som även omfattar patenterade krokar, öglor och vinkelkrokar: Conhook, Coneye, Consquare Hook och Ampel Conhook. Dessa sitter kvar i hylsan och ger en stabil och säker montering av kroken i väggar och tak.

Condrive finns i tre modeller: Original, Special och Ampel.

Condrive Original och Special har samma dimension och passar samma krokar och öglor. Skillnaden mellan dem är att Condrive Special även har ett smart spår där tumstocken kan användas mot en rätsidig yta, för att längsgående snabbt och precist kunna markera med en penna eller skära med en bryt- eller mattkniv.

Condrive Original och Special är 34 mm i diameter, 70 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 4,5 mm.
Condrive Original och Special levereras i en förpackning tillsammans med 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter.

Condrive Ampel passar större krokar designade för att fästa en ampel i taket.
Condrive Ampel är 41 mm i diameter, 100 mm lång och passar krokar och öglor med dimensioner upp till 5,5 mm.
Condrive Ampel levereras i en förpackning tillsammans med 3st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.

Condrive är tillverkad i tålig och slitstark plast och skall användas med låga varvtal på skruvdragaren. Ett lågt moment på skruvdragaren ger ett jämnare drag när brickan möter fasadytan och skyddar kroken från att gå av. Den stansade brickan på krokarna/öglorna/vinkelkrokarna ger alltid samma avstånd till väggen samt större anläggningsyta mot fasaden.

Condrive är av bitstandard och passar i alla skruvdragare och bitsmejslar. Vi rekommenderar att använda Condrive tillsammans med tillhörande krokar, öglar och vinkelkrokar för ökad stabilitet.

Condrive Original:
1 st Condrive Original, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter.

Condrive Special:
1 st Condrive Special, 2 st Conhook krok, 2 st Coneye ögla, 2 st Consquare Hook vinkelkrok och 4 st rosetter.

Condrive Ampel:
1 st Condrive Ampel, 3 st Ampel Conhook krok och 3 st rosetter.

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Hylsa till krokar och öglor i gruppen HUS & HEM / Fixa & Laga hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!