Det var en gångBerättarkort
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Berättarkort - Det var en gång... i gruppen HUS & HEM / Barn & Föräldrar hos SmartaSaker.se (11903)
Wanja Bellander (idé )Birgitta Folcker-Sundell (bild)

Berättarkort - Det var en gång...

Skapa din egen historia.
125 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Wanja Bellander (idé )Birgitta Folcker-Sundell (bild)
  • Improvisera fram en berättelse
  • Tag bilder som hjälp
  • Gör egna bilder som saknas

 

Berättarkort för storytelling  Det var en gång…
En kortlek för att stimulera fantasi, improvisation och berättarglädje. Låt korten inspirera och forma egna berättelser utifrån bildern på korten. Räcker inte bilderna till finns det blanka kort för egna illustrationer.
Så här kan det gå till: Blanda korten och lägg dem med baksidan upp. En deltagare tar ett kort och börja berätta en historia med utgångspunkt från bilden. Nästa deltagare tar ett nytt kort och fortsätter berättelsen med koppling till den nya bilden. Nästa tar ett kort och fortsätter berättelsen och så fortsätter det! Alla bidrar till den gemensamma berättelsen utifrån de bilder man får upp. Det blir en unik berättelse som styrs av slumpen och deltagarnas fantasi! Storytellingkorten eller berättarkorten passar alla åldrar.
Självklart kan du och dina medspelare skapa era egna regler. Leken innehåller 42 spelkort med bilder och 10 blanka kort för egna teckningar/idéer.

Wanja Bellander har utvecklat korten och Birgitta Folcker-Sundell har gjort illustrationerna. Wanja Bellander var månadens innovatör hos smartasaker i september 2014. Läs mer on henne HÄR!

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Berättarkort - Det var en gång... i gruppen HUS & HEM / Barn & Föräldrar hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!