Vattensparande dusch
Favoriter
Beställ före kl 12 så skickas din order samma dag!
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Vattensparande dusch

Energisnålt och hygieniskt.
398 kr
Antal: 
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Sparar vatten
  • Binder inte kalk
  • Minimerar bakterietillväxtGreen Eco Shower - vattensparande dusch
Green Eco Shower är ett duschmunstycke som kraftigt reducerar vattenförbrukningen med upp till 70% jämfört med de flesta traditionella munstycken och därmed minskar energiförbrukningen. Många andra miljöduschar bygger på en teknik där vattenmängden minskas, alternativt blandar luft med vatten, men detta kan tyvärr innebära att duschkomforten försämras och bakterier frodas.

Green Eco Shower löser det problemet på ett genialiskt sätt. Tekniken bygger på att vattentrycket byggs upp inne i själva duschmunstycken och sedan pulserar ut vattnet i form av vattendroppar. Detta gör att det behövs mindre tryck från vattenberedaren och du får en förhöjd duschkomfort. Vattenstrålen kan varieras i många lägen mellan kraftig stråle och mjuk fyllig stråle. Den kan ge härlig massage för ömmande nackar och muskler och används av många sjukhus då strålen kan göras så mjuk att även de ömmaste nyopererade koppsdelar klarar av den.


Duschmunstycket binder inte heller kalk som gör att det kloggar igen som många andra traditionella duschhandtag gör. Tekniken minimerar även uppbyggnaden av bakterier i duschandtaget, som exempelvis legionellabakterier som orsakar legionärssjukan.

Teknologin har belönats med flera miljöpris och bäst-i-test-resultat.
Vattenflöde: 9 liter/minut
Green Eco Shower har hela 5 års garantitid.

Kundomdömen (4 st)
Betyg på Vattensparande dusch i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!