Handdukshängare med sugpropp
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Handdukshängare med sugpropp

Enkel montering i badrummet
Modell: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Design av Harald Hynell
  • Monteras utan skruvar
  • Rostfritt kromat stål
  • Dolt sugproppsfäste

Denna snygga handdukshängare är utmärkt för alla typer av badrum och kök där ett skruvfäste inte är det optimala monteringsalternativet. Handdukshängarens starka sugpropp ser till att kroken sitter fast på väggen samtidigt som det infällda sugproppsfästet på baksidan av hängaren ger illusionen av att kroken sitter fastlimmad intill väggen.

Den rostfria och kromade kroken är en stilren inredningsdetalj och sugproppen fäster utmärkt mot släta kakelplattor, glas- och metallytor. Sugproppsfästet gör att hängaren kan flyttas runt mellan olika ytor vid behov, men handdukshängaren kan även skruvas fast för permanent montering på väggen med de medföljande skruvarna. Detta ger en stor flexibilitet och många inredningsmöjligheter för alla typer av rum och väggar.

Handdukshängaren finns i två olika utformningar, fyrkantig och rund. För optimalt fäste, rengör sugproppen och fästytan med hett vatten, torka torrt och undvik fingeravtryck på sugpropp och fästyta innan hängaren sätts fast.

Fyrkantig: 5,3 cm x 5,3 cm x 4,5 cm, krokens bredd 1,5 cm.
Rund: Diameter 5,3 cm, djup 4,5 cm, krokens bredd 2,4 cm
Kundomdömen (1 st)
Betyg på Handdukshängare med sugpropp i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!