Förlängningsbar nagellackspensel X-brush
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Förlängningsbar nagellackspensel X-brush
Ulla E Ramstedt

Förlängningsbar pensel till nagellack

Ta vara på det sista nagellacket
Antal: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Ulla E Ramstedt
  • Få ut allt nagellack ur flaskan
  • Två olika längder på penslarna
  • Kan ersätta locket på nagellacksflaskor med 1 cm gänga

Har man en halvtom nagellacksflaska så kan det vara svårt att ta vara på det sista nagellacket. Penseln är oftast för kort för att nå ner till botten och dyrbart nagellack går till spillo.

X-brush är en förlängningsbar nagellackspensel som ser till att du får ut det sista ur flaskan. Precis som på ett läppstift skruvas penseln ut till önskad längd och når enkelt ner till botten av flaskan. Ta vara på allt nagellack och spara både frustration och pengar!

X-brush är en utmärkt pensel att måla naglarna med och är enkel att rengöra med en bommullspad, aceton eller nagellackborttagningsmedel. På nagellacksflaskor med små gängor (1 cm i bredd) kan X-brush även ersätta det befintliga locket så att du alltid har penseln tillgänglig.

Den förlängningsbara penseln levereras i ett 2-pack med olika längder för att kunna nå ner i både stora och små nagellacksflaskor. Den lilla penseln är 6,5 cm lång och kan förlängas till 9 cm. Den långa penseln är 7,5 cm och kan skruvas ut och bli 10 cm lång.


Kundomdömen (0 st)
Betyg på Förlängningsbar pensel till nagellack i gruppen HUS & HEM / Badrum hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!