Hopfällbar flaska i silikon
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Hopfällbar flaska i silikon

En flaska - två storlekar
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Rymmer 235 ml eller 600 ml
  • 100% livsmedelsklassad silikon
  • Lätt att rengöra

Denna tåliga och hopfällbara flaska i 100% livsmedelsklassad silikon har en unik design och kan ändra storlek beroende på tillfälle. I det hopfällda läget rymmer flaskan 235 ml och är perfekt för en kortare promenad eller som törstsläckare vid skrivbordet. I det utfällda läget rymmer flaskan 600 ml och är till exempel praktisk att använda som dryckesbehållare i bilen eller som sportflaska till träningen.

Flaskan är böjbar vilket underlättar påfyllning av vatten från kranar i små handfat och flaskan tål även att fyllas med varma drycker. Silikonet är ingen isolator men håller dock värmen något bättre än vanliga vattenflaskor. Silikonet tål temperaturer upp till 230°C men drycker varmare än 60°C skall hanteras varsamt då värmen känns igenom silikonet.

Silikonet gör flaskan lukt- och smakfri och helt fri från BPA och andra plaster. Skruva upp det lufttäta locket i rostfritt stål för att ändra storlek på flaskan. Håll i flaskhalsen då flaskan är fylld och när locket skruvas av och på, för att undvika spill och läckage.

Före första användning bör vattenflaskan kokas i 15 minuter utan lock. Därefter kan den vid behov diskas i diskmaskin eller kokas på nytt i 15 minuter.

Vattenflaskan skall EJ användas i mikrovågsugn och rekommenderas ej att användas i frysen. Däremot går det utmärkt att stoppa ner en och annan isbit genom den stora mynningen för att kyla drycken.

Vattenflaskan mäter 7 cm i diameter och blir antingen 12 cm (hopfälld) eller 21 cm lång (utfälld).

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hopfällbar flaska i silikon i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!