Hopfällbar flaska i silikon
100% klimatkompenserad frakt!
Leverans 1-2 dagar 60 dagar öppet köp Fri frakt fr 499kr

Varukorg

Logga in

Skriv in din epost och lösenord för att logga in och se dina tidigare ordrar och dina sparade uppgifter.

Ny kund hos oss? Skapa konto

Glömt lösenord?

Hopfällbar flaska i silikon

Hopfällbar flaska i silikon

En flaska - två storlekar
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Rymmer 235 ml eller 600 ml
  • 100% livsmedelsklassad silikon
  • Lätt att rengöra

Denna tåliga och hopfällbara flaska i 100% livsmedelsklassad silikon har en unik design och kan ändra storlek beroende på tillfälle. I det hopfällda läget rymmer flaskan 235 ml och är perfekt för en kortare promenad eller som törstsläckare vid skrivbordet. I det utfällda läget rymmer flaskan 600 ml och är till exempel praktisk att använda som dryckesbehållare i bilen eller som sportflaska till träningen.

Flaskan är böjbar vilket underlättar påfyllning av vatten från kranar i små handfat och flaskan tål även att fyllas med varma drycker. Silikonet är ingen isolator men håller dock värmen något bättre än vanliga vattenflaskor. Silikonet tål temperaturer upp till 230°C men drycker varmare än 60°C skall hanteras varsamt då värmen känns igenom silikonet.

Silikonet gör flaskan lukt- och smakfri och helt fri från BPA och andra plaster. Skruva upp det lufttäta locket i rostfritt stål för att ändra storlek på flaskan. Håll i flaskhalsen då flaskan är fylld och när locket skruvas av och på, för att undvika spill och läckage.

Före första användning bör vattenflaskan kokas i 15 minuter utan lock. Därefter kan den vid behov diskas i diskmaskin eller kokas på nytt i 15 minuter.

Vattenflaskan skall EJ användas i mikrovågsugn och rekommenderas ej att användas i frysen. Däremot går det utmärkt att stoppa ner en och annan isbit genom den stora mynningen för att kyla drycken.

Vattenflaskan mäter 7 cm i diameter och blir antingen 12 cm (hopfälld) eller 21 cm lång (utfälld).

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hopfällbar flaska i silikon i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
Medlem i Hållbar e-handel