Hopfällbar flaska i silikon
Favoriter
100% klimatkompenserad frakt!
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr

Hopfällbar flaska i silikon

En flaska - två storlekar
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Rymmer 235 ml eller 600 ml
  • 100% livsmedelsklassad silikon
  • Lätt att rengöra

Denna tåliga och hopfällbara flaska i 100% livsmedelsklassad silikon har en unik design och kan ändra storlek beroende på tillfälle. I det hopfällda läget rymmer flaskan 235 ml och är perfekt för en kortare promenad eller som törstsläckare vid skrivbordet. I det utfällda läget rymmer flaskan 600 ml och är till exempel praktisk att använda som dryckesbehållare i bilen eller som sportflaska till träningen.

Flaskan är böjbar vilket underlättar påfyllning av vatten från kranar i små handfat och flaskan tål även att fyllas med varma drycker. Silikonet är ingen isolator men håller dock värmen något bättre än vanliga vattenflaskor. Silikonet tål temperaturer upp till 230°C men drycker varmare än 60°C skall hanteras varsamt då värmen känns igenom silikonet.

Silikonet gör flaskan lukt- och smakfri och helt fri från BPA och andra plaster. Skruva upp det lufttäta locket i rostfritt stål för att ändra storlek på flaskan. Håll i flaskhalsen då flaskan är fylld och när locket skruvas av och på, för att undvika spill och läckage.

Före första användning bör vattenflaskan kokas i 15 minuter utan lock. Därefter kan den vid behov diskas i diskmaskin eller kokas på nytt i 15 minuter.

Vattenflaskan skall EJ användas i mikrovågsugn och rekommenderas ej att användas i frysen. Däremot går det utmärkt att stoppa ner en och annan isbit genom den stora mynningen för att kyla drycken.

Vattenflaskan mäter 7 cm i diameter och blir antingen 12 cm (hopfälld) eller 21 cm lång (utfälld).

Kundomdömen (1 st)
Betyg på Hopfällbar flaska i silikon i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen