Hjälm- och sadelskyddet Frans
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Hjälmskydd med lås

Låser fast din hjälm och skyddar sadeln
225 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
Henrik Andersson
  • Lås fast hjälmen på din cykel
  • Skyddar hjälm och sadel mot smuts och regn
  • Slipp att ta med hjälmen in på restaurangen, bion, jobbet eller mötet.

 


Hjälm- och sadelskyddet Frans
Hjälmskydd med lås skyddar din hjälm och låser fast den på cykeln. Hjälmlåset består av en stålwire och en specialformad tygpåse. Tygpåsen är utformad på ett sätt som gör det enkelt att fästa hjälmen över sadeln. Stålwiren är 4 mm tjock med en rostfri stålplatta i en ända och en ögla i andra. Då öglan har en 11mm tjockt fäste runt sig, är det bra om hålet i hjälmen är lika stort eller större så att öglan kan träs igenom hjälmen.

Stålwiren klarar de flesta "normala" avbitartänger så den som använder hjälmlåset kan känna sig trygg med att parkera sin hjälm på cykeln. Påsen blir också ett praktiskt sadelskydd - med eller utan hjälm. Vi säger Fabulous Frans!

Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!