Grillspett Brochette express
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

Grillspett express

Det snabbaste sättet att göra grillspett
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Gör flera spett samtidigt
  • Snabbt och enkelt
  • Spett av bambu

Grillspett är fantastiskt gott, men kan vara omständigt att göra och kräver en hel del förarbete. Men med Grillspett express sparar du tid och händerna är långt ifrån att bli stugna av spetten!

Öppna topplocket, lägg ner en bit kött, varva det med valfri grönsak och bygg lager på lager till boxen nästan är full. Sätt på locket igen, stick ner spetten i hålen och tryck ner dem i botten. Ta fram en vass kniv, skär igenom skårorna på boxens sida och du har nu 16st klara grillspett redo för tillagning!

Grillspett express levereras med spett i bambu.

Du kan även köpa till ett 6-pack grillspett av rostfritt stål.
Dessa återanvändningsbara spett har en plan sida vilket motverkar det grillade från att snurra runt på grillen. Grillspetten är 30 cm långa och handdiskas efter användning, ej maskindisk. 

Kundomdömen (0 st)
Betyg på Grillspett express i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!