Grill- och ugnsmatta
Snabb leverans  60 dagar öppet köp Fri frakt från 599 kr
Kundservice

Grill- och ugnsduk

Skyddar grill och ugn
105 kr
  • Snabb leverans
  • Öppet köp i 60 dagar
  • Fri frakt från 599 kr
Innovatör:
  • Slipp kladdiga grillgaller
  • Skydda botten i ugnen
  • Kan användas många gångerÄr du trött på att rengöra grillgallret? Då är grill- och ungsdukar något för dig. Du får fortfarande grillränder och maten smakar precis som om du skulle grillat utan grillmattan, men du slipper stöket och kladdet. Mattorna kan används om och om igen i upp till fem år.

Grillmattan är tillverkad i en värmetålig (upp till 260 grader) TFX Nonstick material. Den tål att ligga på grillen med glöd under men ska inte användas över eldslågor. Mattorna kan också användas i din vanliga ugn dels som plåtpapper dels som skydd i botten på ugnen. 40x50cm.

1. Lägg duken på grillen
2. Lägg på råvarorna
3. Grilla som vanligt.
4. Skölj av mattan

Grill- och ugnsduken är producerad i material som är godkänt enligt EU Direktiv gällande material som är avsett för att komma i kontakt med mat. De är BPA & PFOA-fria och är godkända för användning med mat enligt EU direktiv, 10/2011 & 1935/2004

Kundomdömen (3 st)
Betyg på Grill- och ugnsduk i gruppen FRITID / Grillsaker hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!