Minifinder Pico Trygghetslarm
Favoriter
Frakt 39 kr  60 dagar öppet köp Fri frakt från 499 kr
Kundservice

GPS trygghetslarm

Falldetektor, position via sms, samtalsfunktion
Färg: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Innovatör:
  • Realtidsspårning
  • Samtalsfunktion
  • Paniklarm

Att oroa sig för sina anhöriga är inte roligt men med ett trygghetslarm kan nu både användaren och anhöriga känna sig lugna. Vetskapen om att kunna etablera kontakt om något skulle hända är säkert och trygghetsingivande. Denna gps är fullmatad med viktiga och lätthanterliga funktioner. Med ett sms kan du som anhörig få aktuell position via google maps eller med ett samtal ringa upp och höra att allt är okej. 

För dig som använder trygghetslarmet kan du med en panikknapp larma och ringa upp tre stycken nummer tills någon svarar. Gpsen skickar sedan en realtidsposition till dessa nummer som visar var du befinner dig. Gpsen har även en falldetektor som känner av plötsliga fall och larmar via sms eller e-post till anhöriga som då direkt kan se att det inträffat.

Tack vare Minifinder picos långa batteritid, upp till hela 20 dagars standbytid, gör att den är särskilt bra som trygghetslarm för nära och kära samt fungerar i hela världen tack vare sitt GSM/GPRS Quad-band stöd. 

Trygghetslarmet har smart fäste som gör att den även är väl lämpad att sättas fast på en nyckelknippa eller ha liggandes i resväskan för spårning av dina värdesaker.

Sim-kort (Telia) är redan förinstallerat i enheten.
Kortet kan enklast fyllas på med pengar via Telias hemsida.

Övriga funktioner:
Hastighetslarm - Larmar vid överskriden hastighet
Vibrationslarm - Larmar vid vibration
Virtuellt stängsel - Sätt upp en zon runt gpsen och få larm om gränsen överskrids
Realtidsspårning via Tracktor - Tilläggstjänst, där du på en karta kan följa gpsen i realtid och se exakt var den befinner sig. 

Kundomdömen (1 st)
Betyg på GPS trygghetslarm i gruppen Utgått hos SmartaSaker.se
Visa alla omdömen Visa färre omdömen
SmartaSaker säljer smarta, funktionella, finurliga, praktiska och innovativa prylar. Här hittar du smarta problemlösare och roliga presenter till dig själv och dina nära. Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att upptäcka många nya, unika och extra smarta prylar. Välkommen!